Zwemvereniging gemeente Rheden

Waterpolo

Jeugdteams waterpolo doen mee aan Schuurman-BZC waterpolotoernooi in Borculo

Afgelopen weekend hebben de jeugdteams onder de 15 en onder de 17 zoals ieder jaar weer deelgenomen aan het Schuurman-BZC waterpolo-jeugdtoernooi in Borculo! Een weekend vol waterpolo, gezelligheid en feest!

Zaterdagochtend zijn de teams vanuit Velp vertrokken om 8:30. Eenmaal in Borculo aangekomen werden de tenten opgezet, bedden ingericht en uiteraard omgekleed voor de eerste wedstrijd. Na een aantal wedstrijden overdag hebben ze 's avonds met z'n allen lekker friet gegeten, om daarna naar de feestavond te gaan! Hier was het ook erg gezellig!

Uiteraard mocht ook de traditionele ontgroening niet ontbreken. Met een groots 'scheerschuimgevecht' werd iedereen die voor het eerst meeging naar Borculo als het ware welkom geheten op het toernooi.

Zondag werden de laatste wedstrijden gespeeld en werd er met een kleine friet-lunch afgesloten, om weer richting huis te rijden.

Kortom: een weekend vol gezelligheid, feest en waterpolo. De jeugd heeft er van genoten en heeft nu al weer zin in volgend jaar! Jitske, Mingus, Lisanne en Larissa, bedankt dat jullie als begeleiding mee zijn gegaan! En ouders, ook bedankt voor het rijden!

Er is een leuke aftermovie gemaakt van het toernooiweekend! Bekijk hem hier:

Alle foto's van dit weekend zijn in het onderstaande album te vinden!