Zwemvereniging gemeente Rheden

Synchroonzwemmen

Dit was het EK Synchroonzwemmen in Londen

Een groep van acht synchroonzwemsters van PFC Rheden hebben de afgelopen week deelgenomen aan het EK Masters in Londen. Een prachtige ervaring waar de dames zeker van hebben genoten. Bovendien zijn er ook keurige resultaten behaald. Samen met twee trainsters waren de acht dames een hele week in Londen.

Tijdens het EK waren er meerdere onderdelen. Zo behaalde Marjolein op het onderdeel solo een bronzen medaille voor PFC! Met de combinatie zijn de meide als vierde geëindigd van de 22 deelnemende ploegen, een mooi resultaat. Zeker als je bedenkt dat deze meiden maar een keer per week samen trainen.

Onze toppers deden mee met drie solo's, drie duetten, een ploeg en een combinatie. Geen kampioenen, maar wel prachtige resultaten, PFC Rheden was namelijk de beste Nederlandse ploeg op het EK.

Naast het zwemmen was er ook tijd voor gezelligheid en recreatie. De dames hebben veel van Londen gezien en zijn nog even in de dierentuin geweest. Kortom, een zeer geslaagde week. Niet alleen met mooie resultaten, maar ook een prachtige nieuwe ervaring voor onze synchroonzwemsters.

Hier staat een klein collage van de geweldige week in Londen:

pfc_Synchroon_Collage_EK