Zwemvereniging gemeente Rheden

Posbanktoernooi

Op 27, 28 en 29 augustus 2021 vindt het jaarlijkse en enorm gezellige en sportieve Posbank toernooi weer plaats!

Nadat het toernooi in 2020 voor het éérst in de geschiedenis van het toernooi niet door kon gaan vanwege COVID19 gaat de organisatie er álles aan doen om sterker terug te komen!

De locatie van dit toernooi, is het verwarmde openlucht zwembad “De Hangmat” te Rheden (nabij Arnhem).

Het Posbanktoernooi biedt u de mogelijkheid sport en ontspanning te combineren.
Het is dé ideale mix om je met je team(s) voor te bereiden op het komende seizoen en weer speelminuten te maken!

Afgelopen jaren hebben we vele dames en herenteams mogen verwelkomen op ons Posbanktoernooi.
Deze teams speelde meer als 300 wedstijden in 9 verschillende poules. De teams varieerden in het niveau van de Bond tot Kring.

De poule indeling vindt plaats op basis van niveau van het ingeschreven team. Dit maakt ons toernooi interessant voor veel teams, die dit toernooi als voorbereiding willen gebruiken voor het nieuwe seizoen, andere teams maken er weer een jaarlijks terugkerend uitje van.

Aangezien veel teams en bezoekers voor ons toernooi uit heel Nederland komen, is er de mogelijk om op zowel de vrijdag als zaterdagavond te overnachten op de zonne weide van het zwembad terrein.

Vanzelfsprekend houden wij, net als de rest van Nederland, de berichtgeving en de maatregelen rondom het coronavirus goed in de gaten.
Jullie zullen vast begrijpen dat het op dit moment nog te vroeg is om definitieve uitspraken te doen over de exacte manier waarop het Posbanktoernooi kan gaan plaatsvinden (wel of geen feest, wel of niet boven de 27 jaar etc.).
Maar, we garanderen jullie dat het volledig aanbetaalde bedrag teruggestort wordt wanneer het toernooi niet door kan gaan door de dan geldende Corona maatregelen.
Daarnaast kun je er natuurlijk vanuit gaan dat we ons als organisatie aan de dan geldende maatregelen houden.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid om in je in te schrijven voor het toernooi op: posbanktoernooi.nl