Zwemvereniging gemeente Rheden

Masterzwemmen

Het nieuwe jeugdbestuur stelt zich voor!

Het jeugdbestuur van PFC Rheden is weer voltallig! Tijd voor een voorstelronde.
Sophie Eimers
ik ben Sophie Eimers en ben 15 jaar, ik kom van de afdeling waterpolo. Op dit moment ben ik de voorzitter van het jeugdbestuur en dat houd in, dat ik de vergaderingen doe en alle punten bespreek. Toen ik gevraagd werd om bij het jeugdbestuur te komen leek me dat meteen heel erg leuk, want dan zou ik wat meer te weten komen over hoe het gaat in een echt bestuur en wat er allemaal te regelen valt. Ik vind het ook erg leuk om dingen te regelen zodat de jeugdleden van PFC Rheden elkaar beter kunnen leren kennen, daarom kunnen we ook in het jeugdbestuur onderwerpen bespreken en dingen proberen te regelen met het grote bestuur, zoals leuke uitjes en sinterklaas vieren. Wij gaan ervoor zorgen dat er genoeg leuke uitjes komen dit jaar!
Laura Erren
Hoi ik ben Laura Erren. Ik ben 16 jaar oud en zit in het jeugdbestuur als vicevoorzitter en voor Waterpolo. Ik vind het leuk om in het jeugdbestuur te zitten omdat je dan dingen kan regelen voor de jeugdleden van PFC. Vroeger vond ik het altijd leuk als er iets georganiseerd werd zoals een filmavond of samen sinterklaas vieren. Ik hoop dat wij (het jeugdbestuur) hetzelfde kunnen doen voor jullie.
Yaël Boersma
Mijn naam is Yaël Boersma, ik ben 17 jaar en kom van de afdeling synchroonzwemmen. Toen ik werd gevraagd om mee te doen met de jeugdbestuur wist niet ik moest verwachten en wat ik allemaal precies moest doen. Maar dat komt allemaal wel. Ik help op dit moment mee met de penningmeester, om te zorgen dat we geld kunnen krijgen voor onze uitjes. De rede dat ik heb gezegd dat ik mee doe is omdat het me heel leuk leek om mee te doen. Zo had ik meer inspraak over wat er allemaal gaat gebeuren, en het me leuk leek om te kunnen zorgen dat alle afdelingen meer dingen samen deden. Want op dit moment worden er weinig dingen gedaan voor de jeugd om elkaar te leren kennen. En ik hoop dat dat dus snel veranderd, door middel van het jeugdbestuur.
Elke Brandt
Ik ben Elke Brandt en ik doe Synchroonzwemmen. Ik ben 15 jaar oud en zit in het jeugdbestuur omdat het me heel erg leuk leek om activiteiten te bedenken voor de hele jeugd. Ook kende ik zelf nog helemaal niemand van waterpolo of wedstrijdzwemmen dus dat leek me ook erg leuk. Mijn doel is om alle afdelingen van PFC dichterbij elkaar te brengen zodat we hele leuke activiteiten met z’n alle kunnen doen.
Wessel Nicasie
Ik ben Wessel Nicasie. Ik ben 15 jaar oud en zit in het jeugdbestuur voor wedstrijdzwemmen en ben mediavertegenwoordiger. Ik wist in het begin niet helemaal wat in het jeugdbestuur zitten inhield maar na de eerste keer samenkomen wel. Wat het jeugdbestuur gaat doen is proberen leuke activiteiten te organiseren om alle afdelingen van PFC dichterbij elkaar te brengen en dat ga ik dus ook proberen en vooral erg leuke activiteiten te organiseren.