Zwemvereniging gemeente Rheden

Masterzwemmen

Zwemvierdaagse 2016

Ook dit jaar organiseren wij weer de jaarlijkse Zwem4daagse in openluchtzwembad 'de Hangmat' in Rheden. De Zwem4daagse vindt dit jaar plaats van maandag 11 juli t/m vrijdag 15 juli.

Iedereen in het bezit van een A-diploma kan meedoen. De kosten bedragen €7,50 per persoon, hiervoor ontvangt iedere deelnemer na afloop een medaille. Er kan gekozen worden uit 250 of 500m en er wordt iedere avond gezwommen tussen 18:00 uur en 20:00 uur. Meezwemmen kan alleen, wanneer een deelnemer in het bezit is van een deelnemerskaart.

Inschrijven kan op zowel de maandag- als de dinsdagavond in de hal van het zwembad. Woensdagavond 13 juli mag iedereen verkleed komen zwemmen, met een prijs voor de drie mooist verkleedde deelnemers!

Daarnaast zijn er iedere avond na het zwemmen spelletjes te doen, waarbij op één van de avonden natuurlijk ook weer een heus watergevecht gehouden zal worden.

Net als voorgaande jaren kan er vijf avonden gezwommen worden, zodat er eventueel ook nog een dag kan worden overgeslagen. Maar; alle dagen zwemmen, mag vanzelfsprekend ook.

Benieuwd naar de gezelligheid en het plezier van de Zwem4daagse? Bekijk hier het filmpje van de zwem4daagse van vorig jaar!

Zwem4daagse-PFC-Rheden