Zwemvereniging gemeente Rheden

Masterzwemmen / Triathlon

Nieuw: masterzwemmen / triathlon

Nu we sinds kort een fantastisch zwembad tot onze beschikking hebben gaan we het zwemaanbod binnen PFC Rheden uitbreiden. We gaan starten met zwemmen voor masters en met triathlon.

Masters

Wil jij je conditie op peil houden? Zwem je graag banen onder begeleiding van een trainer en onmoet je daarbij graag andere sporters met dezelfde interesses? Kom dan eens masterzwemmen bij PFC Rheden! Iedereen vanaf 20 jaar is welkom om mee te komen zwemmen. Of je het nou gewoon leuk vindt om lekker te blijven zwemmen, je zwemtechniek te verbeteren,  aan je conditie te werken, of om gezellig in groepsverband te trainen, het kan allemaal bij PFC Rheden! Er zijn trainers beschikbaar om te helpen bij het verbeteren van je techniek of om te helpen met trainingsschema’s. PFC Rheden werkt met een flexibel trainingsaanbod, speciaal voor masters. Drukke baan, gezinsleven of andere verplichtingen zorgen dat niet elke week er hetzelfde uitziet. Daarom kies jij zelf wanneer je komt zwemmen. Elke week mag je als lid tweemaal komen trainen en heb je de keuze uit drie trainingsmomenten.

Daarnaast is het ook mogelijk, maar zeker niet verplicht, om mee te doen met zwemwedstrijden voor masters. Tijdens deze wedstrijden wordt gestreden in leeftijdscategorieën van vijf jaar zodat jij altijd tegenstanders van eigen (leeftijds)niveau treft. En hierbij geldt: niets moet, alles mag! Je kunt de trainers vragen naar de mogelijkheden.

Wil je gratis drie keer komen proeftrainen? Klik dan hier (masterzwemmen@pfcrheden.nl )

Triathlon

Heb jij al eens van triathlon gehoord? Vast wel. Het is een steeds populairder wordende sport. Triathlon is een combinatie van zwemmen, fietsen en hardlopen. Er zijn allerlei afstanden, van hele korte kinderwedstrijdjes, tot de meer gangbare sprintafstand en standaardafstand en de klassieke hele triathlon, of ironman. Het leuke aan triathlon is dat het heel afwisselend is. En omdat je toch moet zwemmen, kun je dat gezellig bij de masters van PFC Rheden doen. Triatleten zijn vanaf nu ook welkom bij PFC Rheden. We starten dit najaar met zwemtrainingen en bij voldoende interesse kunnen ook fiets- en looptrainingen opgezet worden. Het niveau maakt niet uit, van beginner tot ervaren atleet, iedereen is welkom. En wil jij volgend jaar een triathlon gaan doen? Dan zijn er vast clubgenoten die met je mee willen doen! Meer weten over triathlon? Kijk dan eens op Transition Magazine www.transition.nl of de website van de Nederlandse Triathlon Bond www.triathlonbond.nl

Wil je gratis drie keer komen proeftrainen? Klik dan hier (triathlon@pfcrheden.nl )

Trainingstijden masters/triatleten

Locatie: Biljoenbad, Gruttostraat 3, 6883 CN Velp

Voor trainingstijden, klik hier

Lidmaatschap

Nadat je gratis drie keer bent komen proefzwemmen, word je gevraagd om lid te worden. De kosten daarvan zijn € 20 per maand (en eenmalig €10 inschrijfkosten). Je mag dan elke week twee keer komen zwemmen en jij bepaalt zelf tijdens welke van de aangeboden trainingsmomenten dat is.

Meer informatie:

Ralph Welling
triathlon@pfcrheden.nl